Nätpoker för nybörjare – Att välja pokerrum

I början kan det vara svårt att veta allt och det förstår vi, därför vill vi skapa guider som hjälper dig att hitta rätt. Vi lär dig att hitta rätt pokerrum, du lär dig om de populäraste pokerspelen mm.

Vi förmodar att du är nyfiken på att spela nätpoker om du läser denna text och det går att förbereda sig innan det är dags att välja webbplats. Du kommer att se när du har spelat på olika pokersidor att det kan skilja sig i både utseende och funktion.

Läs gärna våra recensioner av pokersidor och rum innan du går vidare. Våra krav är höga när vi bestämmer vilka som ska synas här. Det ska bland annat vara en pokersida som riktar sig till svenska spelar, det ska vara en sida erbjuder olika spelalternativ till sina spelare samt att de har skattefria vinster.

Vad säger andra?

Har du kollat upp vilka sidor du vill spela på så kan du leta efter recensioner hos oss eller på andra platser på internet som skriver om nätpoker. Leta efter andra röster från spelare, vad tycker de? Har de ett bra rykte? Facebook och andra sociala medier är ett bra ställe att kolla på. Företags Facebooksidor kan dock vara censurerade vilket är mycket missvisande. Pokersidor som äger sidor på Facebook har möjligheten att plocka bort kommentarer från spelare som vill skriva av sig.

Bra kontaktmöjligheter

Bra support är avgörande om man har en internettjänst. Hur har man lagt upp sin support? Finns det hjälp att få på sitt modersmål? Vi tycker att det ska finnas svensk support att få via e-post och telefon för att det ska klassas som en bra pokersida. Blir det problem med spelen, insättningar eller uttag är bra support avgörande.

Kan man få erbjudanden?

Som ny kund på en sida där man kan spela nätpoker kan det finnas en chans att få extra pengar att spela för. Hur mycket varierar från sida till sida men oftast är det en så kallad kontantbonus på 100 kr upp till 1000 kr. Får du ett bättre erbjudande på en sida kan det vara värt att starta där först men det hindrar dig inte att skapa konton på fler sidor. Tänk på att bonusar och andra gåvor kan omfattas av speciella villkor. Läs igen allt noga innan du accepterar.

Det blir enklare efter en tid

Det blir enklare att avgöra efter ett par försök men du måste börja någonstans. Vi rekommenderar att du tar en stor aktör från början som är ett känt företag som har synt på reklam och i media tidigare. Börjar du söka efter sidor med nätpoker brukar dessa komma upp ganska tidigt. Efter det kan man välja efter tycke och smak, allt passar kanske inte dig. Testa dig fram tills du hittar en bra pokersida eller rum. Svenska Spel AB kan också vara ett alternativ, där på deras webbplats hittar du också diverse pokerspel.

 


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /home/prosharks/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:29 Stack trace: #0 /home/prosharks/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(567): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/prosharks...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home/prosharks/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 29